VESTI | NOVA VLASNIČKA STRUKTURA - U februaru 2008., Aerodrom Ketering je prodat na aukciji u organizaciji Agencije za Privatizaciju, promenivši vlasničku strukturu iz društvene u privatnu svojinu. | NOVI VIZUELNI IDENTITET - Redefinisanje strategije i poslovne filozofije će se reflektovati i na redizajn korporativnog imidža naše kompanije. Molimo Vas da imate u vidu da smo promenili logotip, kao i ostale elemente vizuelne komunikacije. | HACCP RESERTIFIKACIJA - U maju 2008., godine izvršena je druga resertifikacija HACCP standarda, čime je ponovo potvrđeno da kompanija Aerodrom Ketering posluje u skladu sa HACCP propisima. Resertifikaciju je izvršio ugledni švajcarski institut SGS. | UVOĐENJE ISO 9001:2000 STANDARDA - U junu 2008., kompanija Aerodrom Ketering je započela sa implementacijom ISO 9001:2000 standarda, u cilju optimizacije poslovnog procesa i unapređenja kvaliteta svojih usluga. Prema planu, sertifikacija ISO 9001:2000 će biti završena do kraja 2008., godine, nakon čega ce se uvesti standard ISO 22000.  

U našoj kompaniji, svesni smo važnosti koju pridajete vašim zaposlenima.

Znamo da im želite ponuditi dnevno svežu hranu, vrhunskog kvaliteta, a naš zadatak je da taj kvalitet održavamo svakodnevno, pridajući najveći značaj vašoj kompaniji, što će posredno svakako doprineti unapređenju uspeha vašeg poslovanja.

Naši stručnjaci su vam na raspolaganju i pomoći će vam da osmislite optimalni plan ishrane u okviru vašeg poslovnog prostora.Dnevno svež obrok, pripremljen u duhu tradicije domaće kuhinje, svakako će predstavljati najbolje rešenje - optimalnu kombinaciju najboljih sastojaka, uz odličnu recepturu,, vrhunski ukus i serviranje na svetskom nivou.


Saznajte više o "Lunch box"-u

Na ovom mestu, uskoro ćete moći da preuzmete kompletan meni sa detaljnim opisom i fotografijama svih naših obroka, ponuđenih u okviru "Lunch box" projekta.