VESTI | NOVA VLASNIČKA STRUKTURA - U februaru 2008., Aerodrom Ketering je prodat na aukciji u organizaciji Agencije za Privatizaciju, promenivši vlasničku strukturu iz društvene u privatnu svojinu. | NOVI VIZUELNI IDENTITET - Redefinisanje strategije i poslovne filozofije će se reflektovati i na redizajn korporativnog imidža naše kompanije. Molimo Vas da imate u vidu da smo promenili logotip, kao i ostale elemente vizuelne komunikacije. | HACCP RESERTIFIKACIJA - U maju 2008., godine izvršena je druga resertifikacija HACCP standarda, čime je ponovo potvrđeno da kompanija Aerodrom Ketering posluje u skladu sa HACCP propisima. Resertifikaciju je izvršio ugledni švajcarski institut SGS. | UVOĐENJE ISO 9001:2000 STANDARDA - U junu 2008., kompanija Aerodrom Ketering je započela sa implementacijom ISO 9001:2000 standarda, u cilju optimizacije poslovnog procesa i unapređenja kvaliteta svojih usluga. Prema planu, sertifikacija ISO 9001:2000 će biti završena do kraja 2008., godine, nakon čega ce se uvesti standard ISO 22000.


Nova vlasnička struktura


U februaru 2008., Aerodrom Ketering je prodat na aukciji u organizaciji Agencije za Privatizaciju, promenivši vlasničku strukturu iz društvene u privatnu svojinu.


Novi vizuelni identitet


Redefinisanje strategije i poslovne filozofije će se reflektovati i na redizajn korporativnog imidža naše kompanije. Molimo Vas da imate u vidu da smo promenili logotip, kao i ostale elemente vizuelne komunikacije.


HACCP resertifikacija

IU maju 2008., godine izvršena je druga resertifikacija HACCP standarda, čime je ponovo potvrđeno da kompanija Aerodrom Ketering posluje u skladu sa HACCP propisima. Resertifikaciju je izvršio ugledni švajcarski institut SGS.


Uvođenje ISO 9001:2000 standarda

IU junu 2008., kompanija Aerodrom Ketering je započela sa implementacijom ISO 9001:2000 standarda, u cilju optimizacije poslovnog procesa i unapređenja kvaliteta svojih usluga. Prema planu, sertifikacija ISO 9001:2000 će biti završena do kraja 2008., godine, nakon čega će se uvesti standard ISO 22000.


Posebna ponuda za klasični ketering.


Aerodrom Ketering odobrava promotivni popust na sve usluge keteringa, bilo da se radi o kompanijskim ili privatnim svečanostima.

Ketering ponuda za produkcije i marketinške agencije

Posebna ponuda za snabdevanje hranom na terenu!
Kombijem posebno opremljenim za prevoz hrane, dostavljamo dogovoreni broj obroka, serviranih u specijalnim kutijama od tvrdog kartona, sa kompletnim priborom za jelo. Pogledajte našu Lunch Box ponudu za dalje informacije! Bilo da se radi o snimanju reklamnog spota ili o svakodnevnom radu na filmu ili TV seriji, vaši saradnici će biti oduševljeni promenom i vrhunskim kvalitetom hrane.


VIP ketering za posebne goste.


Poseban popust za klijente koji prvi put koriste naše usluge! Samo najbolji i najluksuzniji obroci za vaše posebne goste, servirani u savremenom, vrhunski dizajniranom posuđu uz odgovarajući pribor za jelo. Testirajte naše usluge a mi garantujemo da će kvalitetom koji nudimo ostati upamćen.


Besplatni uzorci za ugovore na duže vreme

Ukoliko imate potrebu za svakodnevnim snabdevanjem vaše kompanije kvalitetnim obrocima, predlažemo Vam da testirate našu ponudu. Naravno, besplatno. Za kompanije sa odgovarajućim brojem zaposlenih, organizovaćemo besplatnu prezentaciju naše ponude, i ponuditi vam veći broj obroka iz naše stalne ponude. Na vama je samo da se uverite u kvalitet koji nudimo, a zatim, da sa svojim saradnicima, napravite izbor jela po sopstvenom ukusu.