VESTI | NOVA VLASNIČKA STRUKTURA - U februaru 2008., Aerodrom Ketering je prodat na aukciji u organizaciji Agencije za Privatizaciju, promenivši vlasničku strukturu iz društvene u privatnu svojinu. | NOVI VIZUELNI IDENTITET - Redefinisanje strategije i poslovne filozofije će se reflektovati i na redizajn korporativnog imidža naše kompanije. Molimo Vas da imate u vidu da smo promenili logotip, kao i ostale elemente vizuelne komunikacije. | HACCP RESERTIFIKACIJA - U maju 2008., godine izvršena je druga resertifikacija HACCP standarda, čime je ponovo potvrđeno da kompanija Aerodrom Ketering posluje u skladu sa HACCP propisima. Resertifikaciju je izvršio ugledni švajcarski institut SGS. | UVOĐENJE ISO 9001:2000 STANDARDA - U junu 2008., kompanija Aerodrom Ketering je započela sa implementacijom ISO 9001:2000 standarda, u cilju optimizacije poslovnog procesa i unapređenja kvaliteta svojih usluga. Prema planu, sertifikacija ISO 9001:2000 će biti završena do kraja 2008., godine, nakon čega ce se uvesti standard ISO 22000.  
Aerodrom Keering spada u najveće kompanije specijalizovane za “Avio” ketering usluge u Srbiji. Sa kapacitetom od preko 5000 obroka dnevno, lociran u ekskluzivnoj zoni Beogradskog Aerodroma, samo nekoliko koraka od internacionalnih gejtova, Aerodrom Ketering je ponosan na partnerstvo sa mnogobrojnim internacionalnim i domaćim avio kompanijama.

Vođeni najvišim standardima koji važe u avio saobraćaju, vremenom smo postali i nezamenljiv partner mnogobrojnim domaćim i stranim kompanijama, koje redovno snabdevamo hranom vrhunskog kvaliteta.
Bilo da želite “Premium” meni za proslavu godišnjice uspešnog poslovanja, sveže pripremljen dnevni obrok za vaše zaposlene, ili ukusnu i maštovitu hranu za kompanijsko “Team Building” putovanje, naš tim posvećenih kuvara i stručnjaka, pomoći će vam da osmislite meni koji će zadovoljiti vaše goste, na najbolji način predstaviti imidž Vaše kompanije i uklopiti se u planirani budžet.


Kroz decenije, naš tim je uvek težio vrhunskom kvalitetu.
Naša korporativna filozofija zasniva se na isključivoj upotrebi samo najboljih namirnica i materijala.

Samo najfiniji i najčistiji sastojci, neprikosnovenog kvaliteta, ukusa i oblika mogu postati sastojci naših jela. Koristeći vrhunsku opremu i obučeno osoblje, sve namirnice iz naših zaliha prolaze veoma stroge kontrole kvaliteta, pre nego postanu deo naših specijaliteta.Polazna tačka naše poslovne filozofije leži u uverenju da je priprema i uživanje u hrani svojevrsna umetnost.
Kroz naša jela, spremljena uz punu posvecenost, želimo da svojim klijentima prenesemo najbolji deo kulinarskih tradicija koje možemo da ponudimo, kao i da inspirišemo svakoga, da sa nama podeli vrednosti koje nas uspešno vode preko dve decenije.
Privrženost poslu, posvećenost kvalitetu i veliko poštovanje tradicije u pripremanju jela, glavni su postulati našeg poslovanja.

Aerodrom Ketering je prva (i jedina) kompanija u domaćoj ketering industriji, koja je još 2006. godine uskladila svoj tehnološki proces sa strogim pravilima HACCP standarda, što je ozvaničeno sertifikatom izdatim od strane referentnog Švajcarskog SGS instituta.
Kao član ITCA (International Travel Catering Association), uvek smo u toku sa savremenim težnjama i trendovima u industriji “avio keteringa” a početkom 2008. godine, kao najbolji dokaz naših tvrdnji, Aerodrom ketering je prošao i svojevrsnu internu kontrolu kompanije Lufthansa, na kojoj smo postigli odlične rezultate. .