VESTI | NOVA VLASNIČKA STRUKTURA - U februaru 2008., Aerodrom Ketering je prodat na aukciji u organizaciji Agencije za Privatizaciju, promenivši vlasničku strukturu iz društvene u privatnu svojinu. | NOVI VIZUELNI IDENTITET - Redefinisanje strategije i poslovne filozofije će se reflektovati i na redizajn korporativnog imidža naše kompanije. Molimo Vas da imate u vidu da smo promenili logotip, kao i ostale elemente vizuelne komunikacije. | HACCP RESERTIFIKACIJA - U maju 2008., godine izvršena je druga resertifikacija HACCP standarda, čime je ponovo potvrđeno da kompanija Aerodrom Ketering posluje u skladu sa HACCP propisima. Resertifikaciju je izvršio ugledni švajcarski institut SGS. | UVOĐENJE ISO 9001:2000 STANDARDA - U junu 2008., kompanija Aerodrom Ketering je započela sa implementacijom ISO 9001:2000 standarda, u cilju optimizacije poslovnog procesa i unapređenja kvaliteta svojih usluga. Prema planu, sertifikacija ISO 9001:2000 će biti završena do kraja 2008., godine, nakon čega ce se uvesti standard ISO 22000.  


Kroz decenije, naš tim je uvek težio vrhunskom kvalitetu.
Naša korporativna filozofija zasniva se na isključivoj upotrebi samo najboljih namirnica i materijala.

Samo najfiniji i najčistiji sastojci, neprikosnovenog kvaliteta, ukusa i oblika mogu postati sastojci naših jela. Koristeći vrhunsku opremu i obučeno osoblje, sve namirnice iz naših zaliha prolaze veoma stroge kontrole kvaliteta, pre nego postanu deo naših specijaliteta.Airport Catering je prva (i za sada jedina) domaća ketering kompanija, kojoj je 2006. izdat prestižni HACCP sertifikat i to od strane referentnog švajcarskog SGS instituta..


U 2008., počinjemo sa implementacijom ISO 9001 standarda kvaliteta i poslovanja, na koji će se 2009. nadovezati primena ISO 22000 standarda.
Konstanta implementacija internacionalno priznatih standardna i sertifikata, glavni su dokaz naših stremljenja i posvećenosti kvalitetu..